Villarreal CF ‘B’ 1-2 Nàstic

Partit complet i victòria per tornar a les posicions de play-off

Després de sumar la primera derrota de la temporada al Nou Estadi, tot i el bon partit dels grana, l’equip viatjava fins a La Plana per refer la situació i sumar tres punts per intentar escalar a la classificació del grup III-C.

Bon inici de partit pel Nàstic, jugant de tu a tu amb la qualitat que habitualment atresoren els filials d’equips de Primera Divisió, en aquest cas, el filial groguet. La capacitat ofensiva dels de Toni Seligrat ha estat visible en tot l’encontre. De principi a fi, segurs amb pilota i ordre i intensitat en l’apartat defensiu. La primera aproximació ha estat pels grana en el minut 11, quan Roger Brugué i Pedro s’han associat i el remat del davanter andalús ha estat interceptat per un defensor. Mentre que en el minut 21 ha arribat el primer gol del Nàstic. Passada exterior de Joan Oriol, a la que no ha arribat Brugué, i un Fullana molt atent, arribant des de segona línia, s’ha desfet d’un defensor i ha creuat el remat a la sortida del meta local. Abans del descans, Fran Miranda hauria pogut incrementar les distàncies al marcador en un remat des de la frontal de l’àrea que ha marxat alt.

En la represa, la intensitat del Nàstic no ha decaigut i la pressió a camp rival ha provocat nombroses recuperacions en zona ofensiva. Només el local Arana, en un xut escorat, que ha marxat desviat, ha trepitjat l’àrea de Suárez. Roger Brugué i Fran Carbia també han tingut les seves ocasions, ambdues s’han trobat amb adversaris, primer amb un defensor i després amb el meta Filip. I en el minut 73 ha arribat el gol del Nàstic, el gran gol per posar el 0-2. Gran associació amb triangulació inclosa pel centre de l’atac entre Roger Brugué i Pedro Martín, que el davanter andalús no ha fallat davant el meta local. Els últims minuts de partit han estat de control i ordre tàctic pel Nàstic, sense concedir ocasions ni arribades clares del conjunt entrenat per Miguel Álvarez. Únicament una jugada a pilota aturada, superats els 4 minuts d’afegit, ha permès a Millán posar l’1-2 final al marcador. El Nàstic torna a Tarragona amb els 3 punts i es situa 3r en la classificació, posició que dóna accés al play-off d’ascens a LaLiga SmartBank.

La propera setmana el CD Alcoyano será l’equip que visitarà el Nou Estadi, en l’últim partit de la temporada al temple tarragoní. El duel davant el conjunt alacantí es jugarà diumenge, a partir de les 19.15 h, i será transmès per Footters.

Villarreal CF ‘B’: Filip, Tasende, Copete (Ros, 27’), Lozano, Millán, Narro (Jack, 78’), Vadik, Beitia (Pacheco, 46’), Arana (Collado, 66’), Lanchi i Haissem (Ahn, 66’).

Nàstic: J. Suárez, Albarrán (Guillem Jaime, 81), J. Rueda, Fausto Tienza (Bonilla, 81’), R. Brugué, Pol D, Fran Miranda (Ribelles, 81’), Pedro (Gerard Oliva, 75’), F. Carbia (J. Lasso, 87’), Fullana, Joan Oriol.

0-1, Fullana. (21′); 0-2, Pedro (73’); 1-2, Millán (90+4’)

Albarrán i Fausto Tienza, pel Nàstic.

Salvador Lax Franco (Col·legi murcià).

Observacions
Partit corresponent a la jornada 4 del grup III-C de la Segona Divisió B disputat a la Ciutat Esportiva del Villarreal CF.