gimnastic-banner-the-beat-challenge

Visita als hospitals de Tarragona 2023

Tradicional cita social esperada per tots

L’entitat grana ha realitzat avui la tradicional visita als hospitals de la ciutat que, com cada temporada, es fa només començar l’any. Novament, per protocols sanitaris, l’acció s’ha reduït a visites breus i amb un grup petit de jugadors. L’acció s’ha realitzat principalment als espais destinats a pediatria o maternitat.

Després de la sessió d’entrenament d’aquest matí, un total de sis jugadors del primer equip s’han dividit en parelles i s’han desplaçat fins a l’ Hospital Universitari Joan XXIII i a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla. A tots dos centres s’han entregat diferents lots de marxandatge del Nàstic pels joves que aquests dies es troben ingressats per malaltia o problemes de salut.

Al Joan XXIII, la directora mèdica de l’Hospital, Ione Montalvo; el director d’Infermeria, Jesús Esteve; i el Mossèn del centre, Xavier Fort, han estat els encarregats de rebre als jugadors Pablo Fernández, Nil Jiménez, Aarón Rey i Andy Escudero. A la comitiva esportiva, s’han unit els consellers grana Jesús Albiol i Antoni Vallverdú. Tots sis han estat els encarregats de facilitar els obsequis als interns, a les mateixes habitacions, i fotografiar-se conjuntament amb el personal.

Paral·lelament, a les 12.45 h, els jugadors Marc Montalvo i Maurizio Pochettino, així com la consellera Irene Mallol, han participat en la visita a l’Hospital Sant Pau i Santa Tecla de Tarragona. La cap d’Urgències i Infermeria de l’hospital, Meritxell Benaiges; i el cap de relacions institucionals, Joan Adserà, han donat la benvinguda a la comitiva grana i han estat els encarregats d’acompanyar la visita a les respectives habitacions per fer entrega dels presents.

gimnastic-ucrania