gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viu el Barça Atlètic – Nàstic al Johan Cruyff

Autocar i entrada d’adult per 24 € + entrada pel partit vs CD Calahorra

El Gimnàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament per animar a l’equip i sumar els 3 punts com en la sortida del curs passat al Johan Cruyff.

Tots els nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 24 €. El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Les entrades es posaran a la venda demà, dimarts, a partir de les 9.30 hores, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada i/o inscripció a l’autocar és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Els preus de les entrades individuals, per franges d’edat, són els següents*:

  • De 0-13 anys: gratuït (cal retirar entrada igualment, al mateix Estadi Johan Cruyff, a la taquilla situada entre la porta A i B de l’Estadi)
  • A partir de 14 anys: 16 €

*En els preus no s’inclou l’autocar, que té un preu de 8 € en les dues franges estipulades, ja que també està l’opció de desplaçar-se amb els mitjans propis.

A més, tots els que formin Marea Grana rebran una entrada pel proper partit de l’equip davant el CD Calahorra al Nou Estadi Costa Daurada. En el cas dels socis, l’entrada correspon a la zona on estan abonats; els no socis, podran escollir entre qualsevol dels Gols.

El duel es disputarà aquest dissabte, 11 de març, a partir de les 19 hores. La sortida es realitzarà a les 16.30 h, des de l’Avinguda Catalunya (Camp de Mart); i a les 16.45 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Les entrades corresponen a la zona destinada a l’afició visitant del Johan Cruyff i l’entitat grana es reserva el dret de modificar i/o anular les condicions facilitades.

gimnastic-ucrania