gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viu el CD Castellón – Nàstic a Castàlia

Autocar i entrada d'adult per 29 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza el segon desplaçament consecutiu per animar a l’equip a domicili, en aquest cas, al Nou Castàlia de Castelló.

Tots els nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 29 €. El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Les entrades es posaran a la venda demà, dimarts, a partir de les 9.30 hores, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada i/o inscripció a l’autocar és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Els preus de les entrades individuals, per franges d’edat, són els següents*:

  • De 0-3 anys: gratuït (cal retirar entrada igualment a les mateixes taquilles del Nou Castàlia i es requerirà el llibre de família)
  • De 4 a 13 anys: 5 €
  • A partir de 14 anys: 15 €

*En els preus no s’inclou l’autocar, que té un preu de 14 € en les tres franges estipulades, ja que també està l’opció de desplaçar-se amb els mitjans propis.

El duel es disputarà aquest diumenge, 26 de març, a partir de les 18 hores. La sortida es realitzarà a les 13.45 h, des de l’Avinguda Catalunya (Camp de Mart); i a les 14 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Les entrades corresponen a la zona destinada a l’afició visitant del Nou Castàlia i l’entitat grana es reserva el dret de modificar i/o anular les condicions facilitades.

gimnastic-ucrania