gimnastic-banner-the-beat-challenge

Viu el Cornellà – Nàstic a l’RCDE Stadium

Autocar i entrada d’adult per 20 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament per animar a l’equip a l’RCDE Stadium i junts aconseguir la victòria en l’últim partit de la primera volta de Primera Federación.

Tots els nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 20€. El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Les entrades es posaran a la venda demà, dimarts, a partir de les 16 hores, a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada i la promoció estarà vigent fins divendres a les 19 h. Per adquirir l’entrada i/o inscripció a l’autocar és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms, DNI i data de naixement).

Els preus de les entrades individuals, per franges d’edat, són els següents*:

  • Babies de 0-5 anys: gratuït (cal retirar entrada igualment)
  • Infantils de 6-11 anys: 2 €
  • Juvenils de 12-17 anys: 10 €
  • Adults a partir de 18 anys: 15 €

*En els preus no s’inclou l’autocar, que té un preu de 5€ en qualsevol de les franges estipulades, ja que també està l’opció de desplaçar-se amb els mitjans propis.

El duel es disputarà aquest dissabte 14 de gener, a partir de les 19 hores. La sortida es realitzarà a les 16.30 h, des de l’Avinguda Catalunya (Camp de Mart); i a les 16.45 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi Costa Daurada és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret de modificar i/o anular les condicions facilitades.

Nota: Es pot requerir document acreditatiu personal a les portes d’accés a l’RCD Stadium.

gimnastic-ucrania