gimnastic-banner-the-beat-challenge

Els socis podran seguir els partits de la temporada del Nàstic a Footters.com per només 35€

L'entitat grana ha arribat a un acord amb la plataforma de streaming Footters per a que s'emetin els enfrontaments del conjunt grana durant la temporada regular 2019/2020

Tots els aficionats nastiquers podran seguir els partits del seu equip durant aquesta nova temporada. El Club ha signat un acord per al present curs amb la plataforma Footters.com

Tots els partits com a local i tots els que jugui el Gimnàstic de Tarragona contra equips que hagin signat també l’acord amb Footters es podran veure des de qualsevol part del món i des de qualsevol tipus de dispositiu digital (telèfon mòbil, tauleta o ordenador) tant en directe com en diferit.

A més, els socis 2019-2020 del Nàstic rebran un codi de descompte amb el seu carnet per tal de gaudir d’un accés total a Footters Espanya per a tota la temporada regular (amb els partits del Nàstic i la resta d’equips) per un pagament únic de 35 euros.

Els aficionats que no siguin socis, Footters es podrà contractar mensualment per una quota de 6,99 € al mes o, fins el 31 de setembre, en un únic pagament de quota anual de 62,99 €. Dels pagaments dels usuaris que rebrà Footers, el 50% es retorna als clubs. D’aquesta manera, els aficionats, a més de seguir els partits en directe o en diferit, ajuden econòmicament al seu club.

gimnastic-ucrania