Eibar 3 – 3 Nàstic (femení)

El conjunt femení del Nàstic s'emporta un punt del camp de l'Eibar i deixa el rival com a cuer de la classificació.

A la primera part, les d'Ivet Martínez s'han avançat al marcador, amb una bona jugada individual Alba Aznar ha fet el 0 a 1. A falta d'uns minuts per marxar al temps de descans, l'equip local ha empatat el partit amb un gol de Lorena Valderaz.

A la represa del partit, el Nàstic ha sortit més ofensiu i ha intentat buscar avançar-se un altre cop al marcador. Neus Martínez ha fet l'1 a 2 pel Nàstic fruit d'una jugada a pilota parada. L'àrbit ha castigat la celebració del gol de la jugadora i l'ha expulsat amb vermella directa Al minut 56, Pérez ha tornat a emptar el partit. Al 70' Patrícia Martínez ha tornat a avançar al marcador a les grana amb un xut des de fora de l'àrea.  A pocs minuts de finalitzar el partit, i amb una jugadora menys al camp, el Nàstic ha encaixat el gol de l'empat després d'un xut de falta directa.