gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic i Nectina entreguen 11.642 brics al Banc d’Aliments

Es destinen dos brics per cada soci que té l’entitat

El Gimnàstic de Tarragona i Nectina impulsen conjuntament aquesta iniciativa solidària fent entrega d’un total de 11.642 brics de begudes naturals amb fruits secs a la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona.

De la xifra actual de 5821 socis grana 2020-2021, el Gimnàstic de Tarragona i Nectina l’han doblat fent un aportació rècord d’un mateix producte en nombre d’unitats.

Ser soci del Nàstic va molt més enllà de l’esport i el futbol. També significa ser partícip de causes solidàries i benèfiques per la societat i el bé comú de les persones en diferents accions impulsades pel Club durant cada temporada. En aquest cas, els nastiquers contribuiran indirectament en aquesta causa i tan necessària pels escassos recursos de moltes famílies del territori que periòdicament sol·liciten ajuda.

L’entrega s’ha fet a la Fundació Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona i ha comptat amb la participació de Miquel Borràs, gerent de Crisol de Frutos Secos y Arboreto; Lluís Fàbregas, director general grana; i Jose Maria Andreu Solé, director de l’àrea de responsabilitat social corporativa del Nàstic. La donació feta es compon de 11.642 brics de beguda d’avellana amb cacau i en els propers mesos està previst fer-ne una altra.

Recordem que l’empresa Nectina, amb seu a Riudoms i patrocinador oficial del futbol base i del Nàstic Genuine, està especialitzada en cremes i begudes de fruita seca, naturals, saludables i de proximitat donat que fan servir fruits secs del territori amb l’objectiu d’aportar un “Vicio Sano” a la salut de les persones i també del planeta.

gimnastic-ucrania