gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació pel FC Andorra – Nàstic

Entrades a 10€ per acompanyar a l’equip

El Gimnàstic de Tarragona informa del procediment que han de seguir els socis i aficionats de l’entitat interessats en assistir al partit de diumenge davant el FC Andorra per donar suport al primer equip.

A partir de demà, dimarts dia 28, i fins divendres a les 13.30 h, els nastiquers podran abonar els 10€ de l’entrada a les oficines del Nou Estadi en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Un cop efectuat el pagament, el FC Andorra enviarà l’entrada en format digital al correu electrònic indicat.

Seguint les indicacions del FC Andorra, les taquilles de l’Estadi Nacional estaran tancades el dia de partit. Per tant, únicament es podran adquirir entrades a les oficines del Nou Estadi i fins a esgotar les destinades per qüestions d’aforament.

El partit entre el conjunt tricolor i el grana correspon a la jornada 6 del grup II de la Primera RFEF i es jugarà aquest diumenge, dia 3 d’octubre, a partir de les 17 hores, a l’Estadi Nacional d’Andorra.

El Gimnàstic de Tarragona i el FC Andorra han arribat a un acord en el preu unitari de 10 € l’entrada per l’afició visitant, que s’aplicarà en ambdós enfrontaments, al Principat d’Andorra i a Tarragona.

gimnastic-ucrania