gimnastic-banner-the-beat-challenge

Nou èxit de la Jornada Solidària al Nou Estadi Costa Daurada

Les entrades facilitades pel Nàstic es converteixen en 7.455 € per a les entitats participants

La Jornada Solidària 2023 organitzada pel Gimnàstic de Tarragona, conjuntament amb la col·laboració del Port de Tarragona, ha tornat a tenir una gran acollida entre les associacions participants en aquesta edició.

Les gairebé 20 entitats, associacions i centres del territori tarragoní es van adherir a l’acció solidària impulsada per l’entitat grana en el partit 1.000 en lliga del Nou Estadi Costa Daurada. Les entrades facilitades pel Nàstic i posteriorment venudes per les entitats socials els ha permès ingressar 7.455 € en la suma de totes elles.

A la mitja part de l’enfrontament de la jornada 34, algunes de les entitats adherides van tenir representació sobre la gespa del Temple Grana per realitzar la fotografia protocol·lària de la Jornada Solidària 2023 juntament amb el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director de desenvolupament corporatiu del Port de Tarragona, Joan Basora.

Entre les entitats participants hi figuren entitats de caire nacional, territorial i social, entre elles AFANOC, Càritas, Creu Roja, Mans Unides, Aprodisca (Montblanc i La Selva del Camp), Fundació Pere Mata, Fundació Topromi, Associació de familiars de persones amb DI i del desenvolupament (Taller Baix Camp), Fundació Mossèn Frederic Bara i Cortiella de Reus, La lliga d’afectats reumatològics i discapacitats, Associació socioeducativa joventut i vida, Associació Quilòmetre Zero, Aspercamp Asperger-Tea Camp de Tarragona, Todos En Azul i Associació contra el càncer Tarragona.

gimnastic-ucrania