gimnastic-banner-the-beat-challenge

Pantalla gegant, música i activitats familiars en la prèvia del AD Ceuta FC – Nàstic al Parc del Francolí

Aquest diumenge, a partir de les 17 h, a les grades del Parc del Francolí

El partit de la AD Ceuta FC i el Nàstic, que es disputarà aquest diumenge 2 de juny a partir de les 21.15 h, es podrà seguir en directe a través de la pantalla gegant que l’Ajuntament de Tarragona instal·larà a la zona de les grades del Parc del Francolí. Es tracta de l’espai Nàstic, una iniciativa de Tarragona Esports, Tarragona Ràdio i el Gimnàstic de Tarragona que oferirà activitats familiars des de les 17 h del mateix diumenge i que té l’objectiu d’animar a l’equip en els partits que es disputaran fora de casa durant el  playoff d’ascens a Segona Divisió. 

A l’espai Nàstic hi haurà música al llarg de tot l’esdeveniment i també tindrà una fan zone i disposarà d’un servei de bar amb barres portàtils. L’activitat començarà a les 17 h amb DJ’s i diverses activitats familiars i nastiqueres; i, a partir de les 18 h, començarà l’acte públic amb un programa en directe de Tarragona Ràdio, músics i personalitats nastiqueres. Aquest acte, presentat per les periodistes Sílvia Garcia i Sílvia Petit, també comptarà amb un sorteig de diferent material de marxandatge del Gimnàstic de Tarragona. A les 20 h, Laura Casas i Joan Mercadé, periodistes de Tarragona Ràdio, pujaran a l’escenari per fer la prèvia amb connexions en directe a Ceuta fins a les 21.15 h, quan començarà el primer partit del play-off. 

L’espai Nàstic també comptarà, per part de la conselleria d’Igualtat, d’un Punt Lila i Arc Iris amb la finalitat d’informar i assessorar sobre les violències masclistes i LGTBIQ+fòbiques. 

Des de la Guàrdia Urbana s’informa que a partir de les 19.30 h es tallarà el trànsit als carrers Josep Maria Terrassa, Ernest Vilches i Lluís Mestres i Capdevila. El cos policial recomana desplaçar-se a peu o amb transport públic i evitar la utilització dels vehicles privats.

gimnastic-ucrania